Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg

Meubelweek | 20-60% korting op alle indoor meubelen

Tips voor het opbergen van de kerstdecoratie

Tips voor het opbergen van de kerstdecoratie

Datum:

Categorie: Opbergen

Tags: Opbergbox, Manden

Helaas, de gezellige maand december is voorbij en een nieuw jaar staat voor de deur. Vol frisse moed en met goede voornemens beginnen we aan 2016. Ook ik wil dit jaar goed van start gaan. Zo heb ik mijn sportschoenen klaarstaan en bij het doen van de boodschappen zorg ik ervoor dat er alleen gezonde producten in mijn winkelmandje terechtkomen. Tijdens de feestdagen hebben we veel visite over de vloer gehad dus een grote schoonmaak zal ook niet misstaan. Dat brengt mij bij het volgende punt; wat gebeurd er met de kerstboom.. Op de een of andere manier word ik er toch altijd een beetje verdrietig van als ik dat boompje, dat mij zoveel gezelligheid heeft gebracht tijdens de feestdagen, moet aftuigen en ik de kerstspullen weer voor een heel jaar moet opbergen. Maar het opruimen van de kerstboom en de kerstspullen zal toch moeten gebeuren. Omdat ik volgend jaar weer wil genieten van mijn mooie kerstballen en andere kerstdecoratie besluit ik om dit zorgvuldig aan te pakken.

Ik vind het fijn om één grote opbergbox te hebben waar alles in kan. Dan hoef ik volgend jaar alleen maar deze box te pakken en dan weet ik dat ik alles bij elkaar heb. Bijvoorbeeld de opbergbox SMARTSTORE classic 50. Deze box kun je afsluiten met een deksel, zo komt er ook geen stof op je spullen terecht. Ik woon zelf in een klein huis, dus efficiënt omgaan met de ruimte die ik heb is voor mij van cruciaal belang. Om deze reden vind ik zelf de bedroller BIRDAL ideaal. Deze is namelijk lang en plat en past mooi onder mijn bed.

Bedroller Smartstore

De grote opbergbox vul ik met kleinere opbergmanden MANUEL en SEVERIN. Hier doe ik mijn kerstballen, slingers en kerstverlichting in. Zo ligt het mooi gesorteerd in de doos en raken de snoeren niet met de versiering in de knoop. Mand SERVERIN heeft een stoffen binnenkant, zo raken mijn kerstballen mooi niet beschadigd.

 

Je kunt ervoor kiezen om je kerstdecoratie op te bergen in een eenvoudige kunststof box en deze op zolder te zetten, maar ook een optie is om een opbergbox te kiezen die gezien mag worden! JYSK heeft diverse opbergboxen in haar assortiment met leuke prints en motieven. Opbergbox GODTFRED is er daar een van. Deze is er in het zwart en grijs en past dus bijna bij ieder interieur. Ook opbergbox EINAR zou niet misstaan in mijn woonkamer. Dan zijn er ook nog verschillende opbergmanden. Mand HILBERT en mand HANSE hebben een leuke decoratieve print. Nadeel is dat er geen deksel op deze manden zit. Ik zou hier dus iets anders in bewaren dan mijn kerstspullen denk ik, maar leuk zijn ze wel!