Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg

Meubelweek | 20-60% korting op alle indoor meubelen

Tips voor een perfect Valentijnsontbijtje

Tips voor een perfect Valentijnsontbijtje

Datum:

Categorie: Seizoen

Tags: Ontbijt, Servies, Dienblad

De meest romantische dag van het jaar komt er weer aan! En wat is er nu leuker dan jouw geliefde verrassen om te laten zien dat je van hem of haar houdt. Een ontbijtje op bed kan dan niet missen. Als je dit gaat doen moet je het natuurlijk wel goed aanpakken. Hier enkele tips om je Valentijnsontbijt tot een succes te maken.

Valentijnsdag begin je dus met een ontbijtje, op bed wel te verstaan. Daarvoor hebben we een mooi opgemaakt dienblad nodig. Zelf vind ik dienbladenset TEITUR erg leuk. Deze is namelijk vierkant, dat is weer eens wat anders dan anders. Soms kan het ietwat onhandig zijn om het dienblad constant op je schoot te houden, dus wees hierop voorbereid en zorg dat je een klein tafeltje naast het bed hebt staan waar je het dienblad op kan zetten als je het even kwijt moet. Zo hoef je niet helemaal uit bed. Helemaal ideaal is dienbladtafel DAMHALE, deze heeft een los tafelblad welke ook als dienblad kan functioneren.

Dienblad

Kies je mooiste servies en neem bijpassende servetten. Een leuk idee is om een etagère te gebruiken waar je de broodjes of croissants op kan leggen, dit ziet er meteen een stuk chiquer uit en het bespaart je een hoop ruimte. Wil je echt indruk maken, zet dan een vaasje op het dienblad met een bloemetje erin.

Ontbijt Valentijn

Broodjes of croissant zijn natuurlijk de basis van je Valentijnsontbijt, maar wees daarnaast ook eens creatief. Denk bijvoorbeeld aan fruit, yoghurt, muesli, warme wafels of, waarom ook niet, chocolaatjes. Het is maar 1 keer per jaar Valentijn dus uitpakken mag! Zorg voor een glaasje verse jus d’orange en misschien wel een glaasje bubbels. Het is ook leuk om de jus d’orange in een mooie karaf te doen. Zet een grote pot koffie of thee en doe deze in een thermoskan. Dan blijft de koffie lekker warm en hoef je niet helemaal terug naar de keuken mocht je een tweede kopje koffie willen.

Om je geliefde helemaal te verrassen kun je misschien een klein cadeautje kopen en deze mooi op het dienblad erbij leggen. Succes gegarandeerd. 

Fijne Valentijn ;)