Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
In the spotlights: SILKEBORG

In the spotlights: SILKEBORG

Datum:

Categorie: Woonkamer

Tags: Meubelen

Zoals eerder al vermeld zullen we de komende weken een aantal van onze meubelseries gaan uitlichten. De indoor collectie is binnen en we hebben een paar potentiële nieuwe bestsellers aan ons assortiment toe mogen voegen. Daarnaast zijn een aantal van onze huidige series in een nieuw jasje gestoken, waaronder de geliefde SILKEBORG serie. Reden genoeg dus om deze ´SILKEBORG 2.0` even onder de loep te nemen.

Sterk & robuust

De SILKEBORG serie bestaat uit stijlvolle kwaliteitsmeubelen met eenvoudige metalen handgrepen. De meubelen zijn gemaakt van massief eiken, eikenfineer en eiken deco fineer. De olie geeft de meubelen een warme gloed en laat het natuurlijke karakter van het hout naar voren komen. De lades zijn voorzien van volledig uittrekbare geleiders en een ladestop. De serie kenmerkt zich door het gebruik van stevige materialen en de robuuste, landelijke uitstraling.

De grote favoriet

De SILKEBORG serie is al jaren favoriet bij de klanten van JYSK. Niet heel gek, want door de stevige en sterke materialen doet men met de aankoop van deze serie een duurzame investering. Daarnaast past zijn stoere en landelijke uitstraling in vrijwel ieder interieur.

Het nieuwe jasje

De meubelen van JYSK zijn constant aan verbetering onderhevig. Zo is de constructie van de nieuwe SILKEBORG serie nog verder verstevigd en is er veel aandacht besteed aan een vlekkeloze afwerking. Daarnaast is de serie verder uitgebreid, met onder andere een kapstok, rek en kaptafel.