Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg

Meubelweek | 20-60% korting op alle indoor meubelen

Picknick Party

Datum:

Categorie: Inspiratie

Tags: Picknick, Outdoor, Tuinaccessoires

Het mooie zomerweer is eindelijk gearriveerd! Het leven verplaatst zich massaal naar buiten en de parken stromen weer vol. Logisch, want deze tropische temperaturen lenen zich uitstekend voor een goede barbecue of picknick. Wie dit weekend lekker de natuur of de eigen achtertuin in wil, heeft daarvoor natuurlijk wel de juiste attributen nodig. Bij een picknick denken we al snel aan rieten manden en geruite kleedjes, maar dat hoeft natuurlijk niet. Wie een hippe picknick wil organiseren is bij JYSK aan het juiste adres. Wat dachten jullie bijvoorbeeld van een Black & White thema?

Zo vind je bij JYSK de vrolijke EVIN papieren bordjes en bekers voor 1,49 per 10 stuks. Deze combineren perfect met het chique ASKIN wegwerpbestek. En wat dacht je van de ASKIN (wijn)glazen? Zij geven een zilveren randje aan elke picknick.

Wat niet mag ontbreken bij een comfortabele picknick is iets zachts om op te zitten. Picknickkleed DUETROST leent zich met zijn kunststof onderkant uitstekend voor de gelegenheid, maar ook plaid NATTFIOL zorgt voor het nodige zitgemak. Koude drankjes zijn een must, dus ook koeltas JORDGUBBAR is een graag geziene gast op menig picknick-partijtje.

Wie het groots aan wil pakken kan zelfs een barbecue meenemen. Nou ja, groot: picknick barbecue RAVN is met zijn diameter van 37 cm misschien niet de grootste barbecue in ons assortiment, maar is wel heel makkelijk mee te nemen! Een echte aanrader voor iedere picknick. Vergeet ook je ovenhandschoenen niet, want ondanks zijn kleine formaat roostert RAVN als de beste. Je zal niet de eerste zijn die na een aantal wijntjes op de blaren moet zitten...

Wanneer de avond valt wordt het tijd om de kaarsjes aan te steken. Een paar Citronella kaarsen zullen in ieder geval de muggen weghouden, maar wie wat meer sfeer wil creëren kan lantaarn BERINGSLO meenemen. Zo kan je picknick zelfs tot in de late uurtjes doorgaan. Wel netjes opruimen achteraf hè? ;-)

Liever je eigen picknick pakket samenstellen of gewoon wat meer inspiratie opdoen? Neem dan eens een kijkje in onze webshop, hier vind je nog veel meer leuke artikelen voor de perfecte picknick.