Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Op een stijlvolle manier zwarte meubels en accessoires combineren

Op een stijlvolle manier zwarte meubels en accessoires combineren

Datum:

Categorie: Inspiratie

De een vindt het fantastisch, de ander vind er niks aan: zwart in je interieur. Ik moet toegeven, het is niet voor iedereen weggelegd. Wanneer je een type bent dat houdt van vrolijke felle kleurtjes en bloemetjes, dan kan ik me zo voorstellen dat je deze woonstijl maar saai en sober vindt. Maar houd je, net als ik, wel van die stoere donkere stijl dan vind je deze woontips vast en zeker te gek!

Ga voor zwart in je interieur

Zwarte meubels zorgen voor een stoere en tegelijk chique uitstraling in je woonkamer. Kies bijvoorbeeld voor zwarte eetkamerstoelen. Deze laten zich goed combineren met een houten eetkamertafel.
 


Ben jij wel in voor een experimentje in je woonkamer? Dan zou je er eens over na kunnen denken om een muur zwart te verven. Geloof me, met mooie accessoires kan dit heel erg sfeervol zijn!

Zwarte HAMMEL stoel in lederlook


Zwarte muur voor een sfeervol effect

Vind je het te heftig om zwarte meubels aan te schaffen? En gaat een zwarte muur je al helemaal te ver, dan kan je het natuurlijk ook bij zwarte accessoires houden.

Styletip: zwart, hout en groen gaan vaak heel mooi samen

Zwarte accessoires kunnen erg mooi zijn in je woonkamer

 

 

Slaapkamer

Ook voor in je slaapkamer kunnen zwarte meubels en accessoires een mooie stijlvolle keuze zijn. Combineer het bijvoorbeeld met wit voor een frisse uitstraling. 

Styletip: zet een zwarte boxspring met een zwart hoofdbord tegen een zwarte muur.

 

Badkamer

Ook voor een badkamer kan een vleugje zwart net even dat beetje extra geven.