Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Lamsvacht op tuinstoel

Onze 5 favoriete tuinaccessoires

In het voorjaar en in de zomer is er niets fijner dan in je eigen tuin of op je balkon te genieten van het mooie weer en van lange, zwoele zomeravonden! Het liefste uiteraard samen met goed gezelschap en een lekker hapje en drankje. Maak van je eigen tuin of balkon een paradijs waarin je je op vakantie waant. De basis is natuurlijk een mooie tuin- of loungeset, maar vergeet vooral ook de accessoires en details niet voor de finishing touch! 

Wij hebben onze 5 favoriete tuinaccessoires op een rij gezet, waardoor je aankomend voorjaar en zomer gegarandeerd gaat genieten in je tuin of op je balkon.
 

Zacht vachtje

In het voorjaar kan het nog wel fris zijn buiten en koelt het 's avonds sneller af. Zorg er dus voor dat je het niet koud krijgt! Kies bijvoorbeeld voor zachte en warme (imitatie) lamsvachtjes voor in je tuinstoel. Het zorgt ervoor dat je rug niet koud wordt en het zit lekker zacht. Daarnaast ziet het er ook nog eens super leuk uit! 

 

 

Decoratie van binnen naar buiten

Je tuin of balkon aankleden met plaids, vloerkleden en ander woontextiel is echt een trend van nu. De grenzen tussen binnen en buiten worden vager. Meubelen of decoratie die je binnenshuis gebruikt, kun je ook gemakkelijk buiten gebruiken. Hierdoor heb je veel meer decoratie opties! Kleed je tuinset bijvoorbeeld aan met mooie sierkussens en een lekker warm plaid. 

 

 

 

 

 

 

 

 


Wat dacht je bijvoorbeeld van de KNUDEN sierkussens? Ze zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. Of sierkussen LINGON met een vrolijke bloemenprint. Het maakt je tuinset helemaal af! 

 

 

 

 

 

 

Lekker schommelen

Heerlijk om een lange werkdag in af te sluiten of om je vrije dag in door te brengen: een hangstoel waarin je lekker kunt schommelen. Het zit erg comfortabel en het staat ook nog eens mooi in je tuin of op je balkon. Wat ons betreft een absolute must-have deze zomer! 

 

 

 

 

 

 

 

Bescherming tegen de zon

Op warme, zonnige dagen is een parasol een must-have. Maar zelfs op minder zonnige dagen kan een parasol nuttig zijn. Het beschermt je namelijk ook tegen dauw wanneer de zon onder gaat en het houdt de warmte in de avond langer vast. Bij JYSK hebben we een ruime keuze verschillende parasols in allerlei kleuren. 

 

 

 

 

 

 

 

Sfeervol kaarslicht

Kaarslicht en andere gezellige sfeerverlichting kunnen natuurlijk niet ontbreken tijdens een zwoele zomeravond! Zet een paar mooie lantaarns op tafel met kaarsen er in, of kies voor een olielamp

 

 

 

 

 

 

 



 

Ontdek meer

Een uitgebreide gids over de materialen voor tuinmeubelen

Een uitgebreide gids over de materialen voor tuinmeubelen

Gids: De perfecte tuintafel kiezen

Gids: De perfecte tuintafel kiezen

Gids: Hoe kies je de juiste tuinstoelen?

Gids: Hoe kies je de juiste tuinstoelen?

Hangmat of hangstoel? Maak de juiste keuze

Hangmat of hangstoel? Maak de juiste keuze