Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Hangende bamboe lamp, mintgroene tafellamp, retro staande lamp

Ontdek onze nieuwe trendy lampen

Datum:

Categorie: Woonkamer, Inspiratie

Koude winterdagen vragen om een gezellige sfeer! We hebben twee leuke nieuwe lampen aan ons assortiment toegevoegd die een warm en sfeervol gevoel creëren. Wij laten de nieuwe lampen én populaire lampen die al langer in ons assortiment zitten zien. 

Tafellamp STEFFEN

Green table lamp surrounded by wall clock, yellow plant pot and noticeboard with postcards

 

Maak kennis met tafellamp STEFFEN: met zijn ronde en driehoekige vormen heeft de lamp bijna een geometrische uitdrukking. De lamp heeft zowel een klassieke als moderne look, waardoor hij erg veelzijdig is. STEFFEN past in bijna elk interieur - bijvoorbeeld in een levendige en kleurrijke inrichting of juist een minimalistische inrichting. 

Staande lamp MATINUS

Floor lamp with two lights in a living room with poster in picture frame on the wall and armchair in rattan


Onze nieuwe staande lamp MATINUS heeft een retro-look met twee kleine lampjes. Door de zilveren look en het zachte licht, lijkt de lamp uit de interieurtrends van de jaren '60 te komen. 

Hanglamp SIVARD

Deze leuke hanglamp van bamboe zit al wat langer in ons assortiment en is erg populair. De lamp past in veel verschillende interieurstijlen en geeft een prachtig schijnlicht op de muur.

Hanglamp van bamboe

 

Tafellamp HELGI

Tafellamp HELGI is ook een van onze favoriete lampen. Deze leuke witte lamp ziet er tijdloos uit en past in vrijwel elke kamer, bijvoorbeeld als nachtlampje of in een donker hoekje in de woonkamer. 

Witte tafellamp met vaas en kandelaars

 

Over onze nieuwe lampen

De nieuwe lampen zijn vanaf 27 januari online verkrijgbaar en uiterlijk 14 februari in de winkels. Bekijk ons complete assortiment lampen

Shop de artikelen

Displaying 0 - 0 of 0