Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg

Je krijgt tot 60% korting op heel veel slaapartikelen!

Bekijk aanbiedingen
Slaapbank met opbergruimte

Ontdek onze multifunctionele slaapbanken

Datum:

Categorie: Woonkamer, Slapen

Een slaapbank met opbergruimte is een goede keuze voor kleinere woningen, maar het kan ook praktisch zijn in een kinder- of logeerkamer. In dit blog laten wij je drie slaapbanken met opbergruimte zien: MARIAGER, VILS en NORSMINDE.

Een win-win situatie: gezellige zitruimte en een extra slaapkamer  

Met een slaapbank in je logeerkamer kun je snel een bed creëren voor je gasten. De opbergruimte in de slaapbank kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor de opslag van het beddengoed. Onze slaapbank VILS is een praktische 3-zitsbank die makkelijk in een comfortabel bed veranderd kan worden.


Door een bank en een bed te combineren, creëer je een woonkamergevoel in de logeerkamer. Fijn voor je gasten als ze zich even willen terugtrekken. 

Comfortabel om te zitten en te slapen

Een slaapbank met opbergruimte past perfect in een tienerkamer. Tieners spreken vaak met vriendjes of vriendinnetjes af en spelen dan op hun slaapkamer. De bankfunctie komt dan goed van pas! 


Onze slaapbank MARIAGER is zowel comfortabel als praktisch en ziet er goed uit. 

Ruimte voor hygge, uitrusten en spelen

NORSMINDE is een slaapbank met een moderne Scandinavische uitstraling die er trendy uit ziet. Hij past fantastisch in een (kleine) studentenkamer. De slaapbank neemt weinig ruimte in en tover je eenvoudig om van bank naar bed. 


Gebruik de opbergruimte om de grote kussens op te bergen.

Opbergruimte kan vaak een probleem zijn als je een klein huis hebt. Als je maar creatief bent, kun je genoeg oplossingen vinden!