Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Nordic Mood welcomes the summer

Nordic Mood verwelkomt de zomer met warme kleuren

Datum:

Categorie: Inspiratie

Tags: Nordic Mood

Frisse kleuren, franjes en vlechtwerk zijn de belangrijkste elementen in onze nieuwe Nordic Mood collectie, die vanaf begin mei verkrijgbaar is in alle JYSK winkels. 

 

De collectie wordt geïnspireerd door warme en zomerse kleuren zoals perzik, roze en geel. Humoristische LED-lampen in vormen zoals flamingo’s en regenbogen zorgen voor een speelse en exotische sfeer.

 


Geef je woonkamer een zomers karakter met nieuw textiel in frisse tinten en voeg gekleurd glas of keramiek toe. Onze theelichthouder JOEL verspreid een warm flikkerend licht en schaal MAX is perfect voor het serveren van bijvoorbeeld fruit. Maak de look af met een gevlochten mand met franjes zoals KRIS en voeg kunstplant RUBEN toe voor een exotische expressie.

Alle producten uit de nieuwe Nordic Mood collectie zijn uiterlijk vanaf 2 mei verkrijgbaar via JYSK.nl. 

De artikelen van de Nordic Mood collectie worden op een speciale plek in onze winkels weergegeven voor extra inspiratie. Dit accentueert de manier waarop de producten te combineren zijn en elkaar aanvullen.  

Over Nordic Mood

Vier keer per jaar kiest ons ervaren designteam producten uit waarmee ze een trendy collective samenstellen onder de naam ‘Nordic Mood’. De Nordic Mood collectie is tijdelijk beschikbaar.