Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg

Meubelweek | 20-60% korting op alle indoor meubelen

Mix en match eetkamerstoelen

Mix en match je eetkamerstoelen

Datum:

Categorie: Eetkamer

Tags: Eetkamer, Stoelen, Inspiratie

Heb je nieuwe eetkamerstoelen nodig, maar moeite met afscheid nemen van je huidige stoelen? Deze trend geeft je de mogelijkheid om eetkamerstoelen in allerlei kleuren, stijlen en designs te met elkaar mix en matchen. Doe je oude eetkamerstoelen dus niet gelijk weg, maar combineer ze juist met nieuwe stoelen. 

Hier kun je ideeën opdoen over hoe jij deze trend kunt toepassen in je eetkamer. Laat je inspireren!

Combineer oude en nieuwe stoelen

De mix en match trend doet afstand van de klassieke uitstraling van een eettafel met identieke stoelen. Bij deze nieuwe stoelentrend is het heel gewoon om verschillende eetkamerstoelen te combineren aan jouw eettafel. Dit kun je op meerdere manieren doen. 

Je kunt stoelen kopen die hetzelfde soort design hebben als de oude stoelen. Een andere optie is om de stoelen wel met dezelfde kleur, maar met een andere stijl bij elkaar te zetten. Je kunt ook kiezen voor dezelfde soort stoel, maar dan in andere kleuren. Of combineer compleet verschillende kleuren met verschillende stijlen. Genoeg opties! 

Creëer een nieuwe look met nieuwe stoelen

Als je geen oude eetkamerstoelen hebt om mee te mixen, dan kun je ook nieuwe stoelen kopen met verschillende kleuren, materialen, designs en stijlen. Zo heb je de samenstelling helemaal zelf in de hand. Vind je meerdere modellen mooi? Combineer ze dan met elkaar.  Mix of chairs

De eettafel is een centrale plaats

De eettafel heeft een belangrijke rol in de eetkamer, bij veel gezinnen is het dé plek om samen te komen. Dat benadrukt hoe belangrijk het is om de juiste eettafel uit te kiezen met stoelen die er goed bij passen. Het eetgedeelte is bepalend voor het interieur van de eetkamer. Kies daarom elementen die matchen bij de rest van je interieur.  

Wees creatief

De mix en match trend maakt het mogelijk om mintgroene stoelen te combineren met bijvoorbeeld donkere hardhouten stoelen. Op deze manier doorbreek je de klassieke, strakke lijnen en maak je de eetkamer persoonlijk en uniek. Durf stoelen uit verschillende stijlen, kleuren en materialen met elkaar te mix en matchen. Zoek het randje op, wees creatief en creëer een eetkamer die niemand anders heeft!