Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Theelichthouder van glas voor stukken hout en takken met besjes eraan, en een gouden lantaarn met een lichtjes snoer erin.

Kersttrend: Klassieke kerst met Cosy Tradition

Datum:

Categorie: Kerst

Wij presenteren voor kerst 2020 twee nieuwe kersttrends: Cosy Tradition en Glacial Escape. Cosy Tradition is geïnspireerd op het samenkomen met familie tijdens de kerstdagen en Glacial Escape is geïnspireerd is op de natuur en de noordelijke Scandinavische landschappen. Lees in dit blog alles over Cosy Tradition en laat je inspireren voor een gezellige kerst! 

Theelichthouders van glas op een metalen dienblad met een kleine kerstboom en dennenappels


Cosy Tradition gaat om het behouden van tradities en herinneringen aan vroeger. Eén van deze tradities is de adventskrans, waarbij elke adventzondag een kaars wordt aangestoken.

Gebruik in plaats van echte kaarsen, LED-kaarsen! Onze ODEN LED-kaarsen beschikken over een timerfunctie, de kaars blijft zes uur lang aan en achttien uur lang uit. Je hoeft de kaars nooit zelf aan te doen, dit gebeurt vanzelf en het is dan ook een aangename verrassing als de kaars opeens aangaat! Verder hoef je je ook nooit zorgen te maken of je de kaarsen wel uit hebt gezet als je het huis uit gaat. Een voordeel aan LED-kaarsen; je vermijdt kaarsroet. ODEN LED-kaarsen zijn in drie verschillende hoogtes verkrijgbaar. 

Adventkrans met ODEN LED-kaarsen met timerfunctie


Een leuke verrassing voor de (klein)kinderen, je neefjes, nichtjes of buurkinderen: een eigen kerstsok! Hier kan de Kerstman (of één van zijn hulpjes) snoepjes en kleine cadeautjes in doen. Hang de kerstsokken aan de open haard, de kapstok of aan een ladder met een mooi lichtsnoer er omheen.   

Kerstsokken in rood en groen op een decoratieve ladder


Pak je cadeautjes in met vrolijk cadeaupapier met een kerstprint! We hebben zowel FSC gecertificeerd cadeaupapier als inpakpapier dat is gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Zo kun je een keuze maken die voor jou goed voelt.

Bekijk ons kerstmagazine
 

Cadeaupapier en cadeautjes in een mand


Geef je interieur een kleine make-over tijdens the most wonderful time of the year. Vervang je gewone sierkussens door een aantal sierkussens met een kerstig tintje, zoals KIMBERLIT of KORNSTEN. Maak je kerstdecoratie helemaal af met een leuke kerstman of -elf in je interieur! 

Bankje met sierkussen, plaid en een kerstelf. Op de vloer een donkerrood sierkussen en een rond vloerkleed


Trend Cosy Tradition creëert een warme en comfortabele sfeer in huis. Daarnaast geeft het ook een speelse touch aan je kerstinterieur. 

Groene glazen vaas met kunsttakken met dennenappels, met kerst decoratie in groen en rood. Daarnaast een kerst beeldje


Wat vind jij van Cosy Tradition? Deel het met ons in een reactie onder deze blog. 

Bekijk ook ons blog over kersttrend Glacial Escape.

Bekijk ons kerstassortiment