Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Kerstcadeaus en woningdecoratie in Scandinavisch design

Kerstcadeau gezocht? Cadeautips voor hem en haar

Kerst staat voor de deur en dus is het tijd voor de jaarlijkse vraag: wat geef je je partner, vriend(in), broer, zus of (schoon)ouders als kerstcadeau? Wij begrijpen dat het niet altijd mee valt iets origineels te bedenken. Met dit blog geven wij je tips en inspiratie voor het perfecte kerstcadeau! 

Kerstcadeaus voor iedereen

Wanneer je op zoek gaat naar het perfecte kerstcadeau, merk je al eerder in het jaar of er iets specifieks is dat zij missen of willen. Misschien merk je dat hun beddengoed versleten is, of vermelden ze dat ze graag een badjas willen, dat ze de oude kussens en dekbedden beu zijn, of dat hun huis wel wat nieuwe decoratie kan gebruiken.

Selfcare kerstcadeaus voor hem & haar


Selfcare ziet er voor iedereen anders uit. Voor de een is het zo simpel als een lange douche nemen en daarna een zachte handdoek gebruiken. Terwijl het voor anderen kan betekenen dat ze hun huidverzorgingsroutine uitbreiden of de badkamer opnieuw inrichten als een spa-oord.

Eén ding is zeker: het is essentieel om zelfs maar een paar minuten per dag voor je ontspanning uit te trekken. Lees ook ons blog met de leukste wellness kerstcadeaus om te geven

Handige kerstcadeaus voor haar & hem

Een klassiek kerstcadeau dat voor iedereen handig is, zijn handdoeken. Badhanddoeken, handdoeken, washandjes en strandlakens zijn allemaal geweldige cadeaus, vooral als ze van goede kwaliteit zijn. Je kunt handdoeken in leuke kleuren geven of ga voor meer neutrale tinten zoals blauw, wit of grijs.

Een ander klassiek cadeau-idee zijn dekbedden en kussens. De keuze van een kussen en dekbed is heel individueel. Staat er geen specifiek dekbed of kussen op het verlanglijstje, kies dan datgene waarvan jij denkt dat het past. Lees onze dekbeddengids en kussengids als je twijfelt over wat je moet kiezen.

Bekijk hier ons kussenassortiment

Bekijk hier ons assortiment dekbedden

En vergeet niet dat de ontvanger het cadeau altijd kan retourneren of ruilen bij JYSK. Of je nu een product online of in een winkel hebt gekocht, je kunt het ruilen of retourneren zonder tijdsbeperking.


Een kerstcadeau dat de slaapkamer opvrolijkt

Misschien komt het niet gelijk in je op, maar waarom zou je geen dekbedovertrek cadeau geven? Hetzelfde als met handdoeken, we gebruiken ze elke dag. Bij JYSK hebben we een ruime keuze aan bedlinnen in verschillende materialen en designs, waardoor het gemakkelijk is om de perfecte match voor hem of haar te vinden.

Dekbedovertrek in zwart en wit en een dekbedovertrek in grijs


We brengen veel tijd door in de slaapkamer en het is daarom fijn om een rustgevende sfeer te creëren. Geef een cadeau dat de slaapkamer van de ontvanger meteen een nieuwe look geeft, zoals sierkussens of een bedsprei.

De leukste interieurcadeaus voor hem & haar

Wie wordt er nou niet blij van leuke woonaccessoires? Woondecoratie is perfect als kerstcadeau. Je kunt het namelijk zo goedkoop of duur maken als je zelf wil. Theelichtjes of kaarsen zijn al voor een klein prijsje te kopen en altijd handig om in huis te hebben tijdens de donkere wintermaanden. Of ga voor een mooie vaas, een sfeervolle lamp of een fotolijst

Bekijk ons uitgebreide assortiment woonaccessoires

 

Vind je het echt lastig iets te bedenken om te geven? Je kunt altijd kiezen voor een JYSK cadeaukaart, waarbij je zelf de waarde kunt bepalen.  

JYSK cadeaukaart

Hopelijk hebben wij je nieuwe inspiratie gegeven voor de leukste kerstcadeaus. Veel shopplezier!

Ontdek meer

Geef je huis een lenteboost met de nieuwe Nordic Mood collection

Geef je huis een lenteboost met de nieuwe Nordic Mood collection

De favoriete keukenaccessoires van de inkoper

De favoriete keukenaccessoires van de inkoper

De kleur van het jaar

De kleur van het jaar

Cadeau ideeën voor de feestdagen

Cadeau ideeën voor de feestdagen