Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg

Meubelweek | 20-60% korting op alle indoor meubelen

Is jouw woonkamer al winterproof?

Datum:

Categorie: Kerst, Woonkamer, Seizoen

Tags: Winter

Laatst hoorde ik het de weervrouw op het nieuws zeggen: `De meteorologische winter is gestart.´ Ik keek naar buiten en zag alleen maar regendruppels en afgebroken takken op de straat liggen. Winter? Het lijkt nog wel herfst! Maar het zette me wel aan het denken, het is alweer december. Wat gaat de tijd toch snel! Persoonlijk vind ik december de leukste tijd van het jaar, natuurlijk vanwege Sinterklaas en kerst, maar ook omdat je zo heerlijk met je warme sloffen en een kopje thee op de bank kunt kruipen. Koud buiten? Laat mij maar lekker binnen zitten. Het is voor mij dan ook het ideale excuus om mijn huis warm en gezellig aan te kleden en mijn woonkamer om te toveren in een waar winter wonderland.

Het eerste waar ik aan denk is: ´lichtjes!' Wat mij betreft kunnen er nooit genoeg kaarsen aan zijn. Zo ben ik heel erg blij met theelichthouders FREDRIK. Deze theelichthoudes zijn in twee kleuren verkrijgbaar. Op de eettafel zet ik kandelaar GERMUND neer. In de vensterbank zet ik theelichthouder ELVIG en dan is mijn lichtjesfeest compleet.


Op de bank leg ik mijn plaid LINNEA grijs/groen neer, deze is lekker zacht en dus helemaal winterproof. Fijn om lekker om me heen te slaan als ik na een lange koude dag thuiskom en heerlijk op de bank kruip. Daarbij hoort natuurlijk sierkussen STENROS. Deze decembermaand is dit mijn lievelingskussen! Het kussen is erg zacht en fijn om lekker tegen aan te kruipen. 

Bij winter hoort warmte! Een lekker kopje thee (of nog beter, warme chocolademelk) sla ik dan ook zeker niet af. Mijn thee bewaar ik in theedoos KASPER. Deze houten theedoos past mooi bij de nieuwe winterlook in mijn woonkamer en kan tijdens het theeleuten mooi op tafel laten staan.

Zo mijn woonkamer is helemaal winterproof! Heerlijk genieten van mijn eigen winter wonderland. Laat die winter maar komen.