Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg

Super Week | Tot 70% korting op o.a. topmatrassen, fauteuils, loungemeubelen en sierkussens

Je MBO-diploma halen bij JYSK? Dat kan aan de JYSK Academy!

Je MBO-diploma halen bij JYSK? Dat kan aan de JYSK Academy!

Datum:

Categorie: Over JYSK

Tags: Over JYSK, JYSK Academy

Werken en leren tegelijk, dat is toch ideaal! Via de JYSK Academy kunnen JYSK medewerkers een officieel erkent MBO diploma halen! We kunnen je hier veel informatie over geven, maar veel leuker is het als we een medewerker aan het woord laten die uit eigen ervaring spreekt. We geven het woord aan JYSK Store Manager Jeroen: 

"Onlangs heb ik mijn MBO niveau 3 diploma aan de JYSK Academy behaald. Niet alleen heb ik een diploma op zak, maar de JYSK Academy is ook een springplank om hoger op te komen binnen ons bedrijf.

Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat de JYSK Academy veel betekent voor je toekomst. Zo ben ik bij JYSK begonnen als verkoopmedewerker en sinds 1 september 2015 ben ik Store Manager van JYSK Winschoten.

Een opleiding aan de JYSK Academy volg je in eigen tijd, omdat het een online opleiding is. Ik vond het een prettige opleiding om mee aan de slag te gaan. Het is duidelijk en de leraren en studieloopbaan adviseurs helpen je waar nodig. Je krijgt alle ruimte om er thuis mee aan de slag te gaan en je eigen planningen te maken. Kortom; een erkende MBO opleiding in eigen tijd volgen en werken aan je toekomst binnen JYSK? Meld je dan aan voor de JYSK Academy!"

Jeroen ten Have

Store Manager JYSK Winschoten