Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Je kunt je aankoop ieder moment retourneren

Je kunt je aankoop ieder moment retourneren

Datum:

Categorie: Over JYSK

Als je online je aankopen doet, moet het niet ingewikkeld zijn om het product te retourneren of ruilen wanneer je van gedachten verandert. Wij hebben het gemakkelijk voor je gemaakt! Je kunt een product retourneren of ruilen wanneer je van gedachten verandert en we bieden volledige terugbetaling zonder tijdslimiet voor producten die worden geretourneerd met een aankoopbewijs. Dit geldt voor producten die zowel in winkels als online zijn gekocht. 

Retourneer online aankopen in onze winkels 

Je kunt gratis online aankopen in een van onze winkels retourneren of ruilen. Neem het product en het aankoopbewijs mee naar de winkel en we helpen je graag verder. Als je het product liever op dezelfde manier retourneert als dat het geleverd is, is dat ook mogelijk. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice

Check de productvoorraad

Voordat je naar onze winkels gaat om een product te kopen, kun je de voorraad in jouw lokale JYSK winkel op onze website bekijken. Elke 15 minuten wordt de voorraadstatus op onze website geupdate. 

Wil je er zeker van zijn dat je product voor je klaar staat wanneer je bij de winkel aankomt? Reserveer het product met 'Click en collect'. Als het product beschikbaar is in de door jou gekozen winkel, leggen we het voor je apart en kun je het na 1 uur al ophalen.