Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Het nieuwe indoor seizoen staat voor de deur - wat worden de woontrends?

Het nieuwe indoor seizoen staat voor de deur - wat worden de woontrends?

Datum:

Categorie: Woonkamer, Inspiratie

Tags: Inspiratie, Trends, Woonkamer, Woonaccessoires, Najaar

Botanical living

De trend die rustig verderkabbelt is de botanische woontrend. Groen is huis is het helemaal en dat blijft het ook nog even. Planten hang je aan het plafond of tegen de muur. Mooi in combinatie met natuurlijke materialen als hout, bamboe en rotan en neutrale kleuren als zwart, wit groen en koele pasteltinten.

Woontrend najaar 2016 Botanical

Boven: eettafel GADESKOV, stoelen KLARUP, decoratieve box TORKILD, plaid KAMGRAS.

Stoer en mannelijk

Tegenhanger van het lieflijke pastel van afgelopen seizoenen is de mannelijke, industriële interieurtrend. Stoere meubels van leer en metaal in bruin, zwart of donker grijs. Meubels lijken zo uit een fabriek te komen. Geen poespas en lekker to-the-point.

Woontrend najaar 2016 Industrieel

Boven: dressoir HALLUND, eetkamertafel HALLUND, stoel HAMMEL.

Vloerkleden

Het vloerkleed gaat het dit najaar helemaal maken (als het dat al niet gedaan heeft). Rond, langwerpig of vierkant, het maakt niet uit. Een vloerkleed, mist in de juiste kleur en van goed materiaal, zal het altijd goed doen. Een vloerkleed kan voor meer eenheid en samenhang in je (woon)kamer zorgen. Zorg ervoor dat ieder meubelstuk van je zit- of eethoek het vloerkleed ‘raakt’, zo creëer je meer samenhang in je kamer.

Back to basic

Niets tierelantijn en talloze accessoires, aan een aantal goede basics heb je voldoende. Creëer een oase van rust met eenvoudige designs en pure materialen. Beton en staal passen goed bij deze eenvoudige maar rustgevende woontrend.

Woontrend 2016 back to basic

Boven: fauteuil EJERSLEV, salontafel FANNERUP, kandelaars HERBERT, chaise longue ORTVED (binnenkort weer verkrijgbaar).

Grown-up

Waar 2015 en het voorjaar van 2016 nog fladderig, vrolijk en lieflijk was, staat het aankomende indoor seizoen wat meer in het teken van volwassenheid. Warme kleuren en rijke materialen. Dit kun je op een eenvoudige manier laten terugkomen door het gebruik van de juiste accessoires of pak het groots aan en verf een hele muur in een warme ‘volwassen’ kleur.

Woontrend najaar 2016 volwassen