Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Haal de natuur in huis met de URBAN JUNGLE trend

Haal de natuur naar binnen met de exotische URBAN JUNGLE trend

Datum:

Categorie: Inspiratie, Woonkamer

Tags: Interieur, Trends, Woonstijl, Botanical living, Bloemen, Vrolijke kleuren, Natuur in huis

Laat je inspireren door de nieuwe trend URBAN JUNGLE en lees alles over hoe je zelf deze woontrend in huis haalt.

Inspiratie uit Cuba en Havana


URBAN JUNGLE is een exotische woonstijl welke voortborduurt op de botanische trend waarbij buiten naar binnen wordt gehaald. Inspiratiebronnen zijn Cuba en Havana met frisse blauwe, groene en gele kleuren en vrolijke bloemenprints. De materialen die worden gebruikt zijn stof en lichtgekleurd hout.

Levendige kleuren en vrolijke prints

Planten, fruit en andere fascinerende patronen uit de natuur worden naar binnen gehaald en onderdeel van de URBAN JUNGLE trend. Gebruik zo veel mogelijk levendige kleuren en patronen, natuurlijk gecombineerd met basic wit en natuurlijke materialen om te zorgen voor de juiste balans.

 Maak kennis met de exotische woontrend URBAN JUNGLE
 

Groene planten

Een andere eenvoudige en voordelige optie is om veel groene planten in je woning te halen. Dit geeft je interieur die typische ‘haal-de-natuur-in-huis-look’ – om nog maar te zwijgen over het prettige binnenklimaat in je woonkamer wat je door het gebruiken van planten en bloemen creëert.

Breng je interieur tot leven

Van dozen en keramiek tot handdoeken, plaids en sierkussens, je kunt een uitgebreide selectie artikelen vinden in ons assortiment die perfect bij de URBAN JUNGLE trend passen. Mix en match jouw favoriete items om zo je persoonlijke stijl te laten zien en kleur en leven in je woning te halen.

Geselecteerd door ons designteam

Bij JYSK willen we jou graag een inspirerend woonassortiment bieden binnen alle productgroepen om zo te kunnen voldoen aan jouw woonwensen. De URBAN JUNGLE trend is samengesteld door de medewerkers van ons designteam om jou een uitgebreide selectie woonartikelen aan te bieden die passen bij woontrends van nu.

Shop de artikelen