Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Dineer jij liever in een romantische of klassieke eetkamer?

Dineer jij liever in een romantische of klassieke eetkamer?

Datum:

Categorie: Woonkamer

Tags: Eetkamer, Woonkamer

Zoek je inspiratie voor het inrichten van jouw eetkamer? Lees dan onze inspiratie blogs

Stijl - Classic Living 

KALBY

Deze eetkamer is ingericht met de KALBY serie. KALBY is een echte Scandinavische klassieker geïnspireerd op het Deens design uit de jaren ’50. De stijl is licht en de nadruk ligt op kwaliteit en functionaliteit. Het klassieke design zorgt ervoor dat de KALBY serie er aantrekkelijk uit ziet en binnen veel verschillende soorten interieurs past.

Praktische materialen

De belangrijkste meubelen uit de KALBY serie zijn het dressoir en de eettafel. De meubelcollectie heeft een speciale behandeling ondergaan, waardoor het oppervlak bestand is tegen morsen en vlekken. Dit is handig wanneer je kleine kinderen hebt of per ongeluk een keer koffie of rode wijn morst.

KALBY

Bundel een paar hanglampen

De witte TONE hanglampen hebben een lichte, frisse uitstraling met ronde, gedraaide lagen. Onze stylist heeft 3 hanglampen bij elkaar gehangen op verschillende hoogtes. Dit geeft een unieke uitstraling en hierdoor vallen de lampen extra goed op. TONE is ook verkrijgbaar als tafellamp.

KALBY

Tip

Decoreer je eetkamer met een mooi vloerkleed. Het voegt warmte toe aan de ruimte en het zorgt voor een mooi contrast met de houten vloer, tafel en tafelpoten. Wanneer je eetkamer wat koud aanvoelt, zorgt een vloerkleed ook voor extra warmte.

Stijl - Modern Romance

STENLILLE

Deze eetkamer is ingericht met de STENLILLE meubelserie. De STENLILLE meubelserie is geïnspireerd op het noorderlicht en de natuur. De romantische belijning zorgt voor een romantische en intieme sfeer. Gecombineerd met mooie planten geeft dit een frisse look.

STENLILLE is een nieuwe meubelserie in ons assortiment en bestaat uit diverse kasten, eettafel en eetkamerstoelen.

STENLILLE is gemaakt van massief hout, MDF en essen fineer. Het design wordt gekenmerkt door de ronde vormen en het houtsnijwerk. Range & Design Manager Katrine Kruuse omschrijft de STENLILLE serie als volgt: “Door hout the combineren met lichte, witte tonen ontstaat er een zachte, sfeervolle look”.

De eetkamerstoelen zitten erg comfortabel, omdat zowel de zitting als de rugleuning zijn gestoffeerd met duurzame bekleding.

STENLILLE

Maak je eetkamer persoonlijk met een wandkastje

De muur is gedecoreerd met een wandkastje waar je foto’s en kleine persoonlijke items in kunt plaatsen. Het wandkastje geeft je de mogelijkheid om je persoonlijke stijl toe te voegen aan de kamer. Verder is de eetkamer nog aangekleed met een plantentafel, waar je jouw favoriete plantjes op kunt zetten.

STENLILLE

Tip

Plaats een stoel in de hoek van de kamer. Het kan zowel gebruikt worden als decoratie en als extra stoel wanneer je gasten krijgt.