Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg

Meubelweek | 20-60% korting op alle indoor meubelen

Deense woongigant JYSK 10 jaar in Nederland

Deense woongigant JYSK 10 jaar in Nederland

Datum:

Categorie: Over JYSK

In 1979 opende een jonge ondernemer, Lars Larsen, zijn eerste JYSK winkel in Denemarken met de missie om iedereen geweldige Scandinavische producten voor slapen en wonen te bieden.  Eind september 2006 opende JYSK haar eerste 4 winkels in Nederland. Daarna volgden nog eens 80 winkels waarmee het totaal op 84 winkels komt en er zullen de komende jaren nog meer winkels worden geopend. Momenteel heeft JYSK wereldwijd zo’n 2.300 winkels in 41 landen.

Scandinavian Sleeping & Living

JYSK opent gemiddeld meer dan 2 nieuwe winkels per week en behoort tot de grootste retailers van meubelen, dekbedden & kussens en matrassen in Europa. We verkopen jaarlijks bijna 3 miljoen matrassen en meer dan 8 miljoen kussens.

Opening eerste JYSK winkel in Nederland door Lars Larsen

Links: Oprichter Lars Larsen bij de eerste opening in Nederland
Rechts: Veel klanten bij de eerste opening in Nederland  

Geweldige aanbiedingen

JYSK staat bekend om geweldige aanbiedingen voor onze klanten. Omdat wij producten aanbieden die exact voldoen aan de behoeften van onze klanten, en deze groot in te kopen, kunnen wij jou onze kwaliteitsproducten aanbieden tegen zeer concurrerende prijzen en je elke week verrassen met nieuwe aanbiedingen.

JYSK trakteert!

Wij bedanken jou, onze klant, voor deze 10 fantastische jaren. Kijk snel op JYSK.nl/10jaar voor geweldige kortingsacties en leuke wedstrijden met fantastische prijzen!