Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Decoratietrends voor de zomer van 2019

Decoratietrends zomer 2019

Datum:

Categorie: Tuin, Inspiratie

Tags: Trends

Eindelijk: het is weer zomer! Bij een nieuw seizoen horen natuurlijk ook nieuwe kleuren, patronen en vormen. Wij geven jullie inspiratie voor twee decoratietrends; SUNBAKED en NORDIC LIGHT. 

SUNBAKED

SUNBAKED is een trend die we in het begin van het jaar al aan jullie hebben laten zien. Deze trend is geïnspireerd op warme, zonnige en droge bestemmingen. Herkenbare kleuren zijn verschillende tinten koraal, variërend van cameo bruin tot abrikoos en schelproze. Ze stralen allemaal een perfecte zomersfeer uit die goed samen gaat met de warme zon en tijd om te ontspannen. Ontspannen doe je bijvoorbeeld in hangstoel NITTEDAL of aan tafel in tuinstoel SANDVED.   


De natuurlijke materialen van de trend zijn gecombineerd met zachte details zoals borduurwerk, franjes en keramiek. Tuinserie BAMLE, gemaakt van bamboe, geeft je terras een exotische sfeer. Met de SUNBAKED trend waan je je helemaal in een tropisch oord!  

Displaying 0 - 0 of 0

NORDIC LIGHT

Een aantal maanden geleden hebben we ook kennis gemaakt met de koele, natuurlijke trend NORDIC LIGHT. De rust van de natuur en Noordzee komen terug in deze trend.  


NORDIC LIGHT combineert de blauwe en groene kleuren van de natuur en zee met krachtige vormen en industriele materialen zoals metaal en glas. De kleuren komen terug in het textiel, de decoraties en de meubelen. Het contrast tussen kleuren en vormen maakt deze trend levendig en heeft de uitstraling van het noorderlicht waar de trend ook naar vernoemd is. 

Displaying 0 - 0 of 0

Wat is jouw favoriete trend?