Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg

Meubelweek | 20-60% korting op alle indoor meubelen

Valentijnsdag

De leukste valentijnscadeaus voor mannen

Datum:

Categorie: Seizoen

Tags: Cadeau

Nog even en het is alweer Valentijnsdag. Dat betekent je geliefde verwennen! Voor vrouwen is het makkelijk om een cadeau te bedenken, zoals bloemen of chocolade in een hartjesvorm. Maar een cadeau voor een man bedenken is een stuk lastiger! Wil jij jouw man of vriend verrassen met een leuk cadeau maar heb je geen idee wat je moet halen? Wij hebben wat ideeën op een rij gezet voor verschillende typen mannen. 

Laat zien hoe goed je hem kent 

Voordat je gelijk naar de winkel rent om een standaard cadeau - zoals een paar sokken of aftershave - te kopen, denk eens rustig na over wat jouw partner leuk vindt. Wat zijn z’n hobby’s? Houdt ‘ie van sport? Misschien is je vriend of man wel het type dat graag leest? Of is hij juist iemand die graag buiten is? Kies een cadeau dat aansluit bij zijn hobby of interesse. 

Valentijnscadeaus voor de sportieveling

Is jouw man of vriend een sportliefhebber? Doe hem een aantal fijne handdoeken van goede kwaliteit cadeau. Misschien vindt je partner het ook wel fijn om regelmatig naar de sauna te gaan. Dan komt een lekkere zachte badjas goed van pas!

Is jouw man of vriend meer een toeschouwer van sport, is het misschien een idee om een krat of mand te halen waarin je allerlei lekkernijen doet. Hiermee kan hij samen met zijn vrienden extra genieten tijdens het kijken van een sport wedstrijd óf tijdens het spelen van FIFA. Over het spelen van FIFA gesproken, met een nieuwe gamestoel maak je veel mannen ook blij! 

 

Valentijnscadeaus voor de intellectueel

Leest jouw man of vriend graag boeken, bladen of wetenschappelijke artikelen onder het genot van een kop koffie? Een comforatable fauteuil in combinatie met een bijzettafel vallen vast in de smaak. Of wat dacht je van een stijlvolle lamp? Handig om te gebruiken bij het lezen. 

 

Valentijnscadeaus voor de natuurliefhebber

Is hij een buitenmens die graag tijd doorbrengt in de tuin? Wat dacht je van tuinverlichting, zodat als het voorjaar aanbreekt hij de tuin mooi in de spotlight kan zetten. Als hij het type is dat graag mensen uitnodigt voor een hapje en drankje dan is een nieuwe tuinset met parasol misschien wel het perfecte cadeau. Is hij een avontuurlijk type dat graag gaat kamperen of trekkingen maakt in de natuur? Een slaapzak komt vast en zeker van pas! 

Displaying 0 - 0 of 0

 

Uiteindelijk draait Valentijnsdag om de liefde en om het laten zien hoeveel je om iemand geeft. Hoe kun je dit beter doen dan door te laten zien dat je jouw lover echt kent?

Fijne Valentijn!