Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Strandlaken en waterdicht picknickkleed op een strand

De leukste essentials voor een dagje strand

Niets is zo lekker om op een warme zomerdag je spullen te pakken en naar het strand te gaan! Aan zee heb je gegarandeerd een lekker vakantiegevoel. Maak het voor jezelf nog leuker met deze mooie essentials voor op het strand. 

Zachte strandlakens

Gestreepte stranddoek waait in de wind


Een stranddag begint natuurlijk met het hebben van een strandlaken. Of je er nou voor kiest om een ligbedje te huren of gewoon op het zand te liggen, een fijn badlaken dat er mooi uit ziet én lekker zacht is een must-have. 

Ons strandlaken BACKA is in vier leuke verschillende printjes verkrijgbaar, dus voor ieder wat wils. En je shopt dit strandlaken ook nog eens voor een zeer budgetvriendelijke prijs. 

Stijlvolle strandtas

Twee rieten strandtassen met zonnebrandcrème en handdoeken


Je hebt natuurlijk wel een mooie en handige tas nodig voor jouw zonnebrandcrème, zonnebril, handdoek, flesje drinken en glazen of schaaltjes. Met strandtas MEJSE ga jij stijlvol op pad! 

Heb jij veel versnaperingen mee? Denk dan aan een koeltas met koelelementen, zodat jij van een koud hapje en drankje kunt genieten. Met een thermofles of thermomok houd jij je koele drankjes koel of kun je je hete koffie of thee juist warm houden. 

 

Geniet in de schaduw

Parasols in verschillende kleuren op het strand
Marktparasol AGGER Ø300 beige
45,-/stuk
69,99 /stuk
36% korting
Marktparasol AGGER Ø300 olijfgroen
45,-/stuk
69,99 /stuk
36% korting


Je hebt soms van die warme dagen dat je het liefste alleen maar in de schaduw wilt zitten om een boekje te lezen. In dat geval is het fijn om onder een parasol te kunnen zitten. Wij hebben een ruim assortiment parasols, in verschillende kleuren, stijlen en prijzen. 
 

Een mooi en functioneel kleed


Het kan ook fijn zijn om een heerlijk, groot kleed mee te nemen om samen met je vrienden of familie op te zitten. Of gebruik een picknickkleed. Het voordeel van een plaid is dat je die ook om je heen kunt slaan wanneer het kouder wordt in de avond. 
 

Laat de duisternis je niet naar huis sturen


Gezellige lichtjes van kaarsen in lantaarns of lampen op zonne-energie is precies wat je nodig hebt voor je strandkamp. Solarlampen op een stokje zijn gemakkelijk in het zand te plaatsen. Geniet daardoor nog extra lang van zwoele zomeravonden wanneer de zon ondergaat!

Ben jij klaar voor de zomer? 

Pak een mand in met de benodigdheden voor je strandtripje of picknick, zodat je klaar bent voor een heerlijke, ontspannen dag aan zee.

Mand met stranddoeken, gewatteerde deken, tijdschrift en zonnebrandcrème

Ontdek meer

Checklist voor vliegreizen

Checklist voor vliegreizen

Kom uitgerust op je bestemming aan met reiskussens van WELLPUR

Kom uitgerust op je bestemming aan met reiskussens van WELLPUR

Camping checklist – Wat mee te nemen naar de camping?

Camping checklist – Wat mee te nemen naar de camping?

Inspiratie voor het inrichten van jouw vakantiehuis

Inspiratie voor het inrichten van jouw vakantiehuis