Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Eetkamerstoel JONSTRUP roze

De hipste eetkamerstoelen van dit najaar

Datum:

Categorie: Eetkamer

Tags: Stoelen

Het najaar breekt aan. Dat betekent dat we weer meer tijd binnen door gaan brengen. Een mooi moment (en een goed excuus) om je interieur van een nieuwe look te voorzien! Dit najaar hebben we een aantal leuke, nieuwe stoelen voor de eetkamer in ons assortiment. We hebben de hipste voor je op een rij gezet.

JONSTRUP in een nieuw jasje

Onze populaire eetkamerstoel JONSTRUP is dit najaar in twee nieuwe varianten verkrijgbaar. Liefhebbers van de kleur roze zijn hier vast heel blij mee: JONSTRUP is verkrijgbaar in het roze met gouden poten. Een ware eye catcher voor je eethoek!

 

Daarnaast is stoel JONSTRUP nu ook verkrijgbaar in corduroy grijs. Deze fluwelen ribstof is weer helemaal terug van weggeweest! Je kunt deze stoel goed combineren bij verschillende stijlen. 

 

Stoel HVIDORVE

Eetkamerstoel HVIDOVRE heeft een simpel design, maar is toch geen standaard stoel. De stoel geeft je eethoek een warme, natuurlijke uitstraling. 

 

Stoel SPIDER

Eetkamerstoel SPIDER is gemaakt van grijze stof en metaal. De eetkamerstoel heeft een strak en minimalistisch design. Ben je op zoek naar een mooie, comfortabele stoel? Dan is SPIDER wellicht iets voor jou! 

 

Stoel KOKKEDAL

Deze mooie eetkamerstoel heeft een grijze stof van fluweel. De stoel zit erg comfortabel en heeft een ruitjespatroon op de achterkant, wat voor een leuk accent zorgt. Eetkamerstoel KOKKEDAL is een Online Only artikel, wat betekent dat je de stoel alleen via JYSK.nl kunt bestellen.