Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Cyber Monday bij JYSK

Cyber Monday - het grootste online shopping event!

Datum:

Categorie: Seizoen

Veel mensen kennen Black Friday als het grootste winkelevenement voor speciale aanbiedingen en als het ‘startsignaal’ voor het doen van de kerstinkopen. Maar hebben jullie ook weleens van Cyber Monday gehoord?

Cyber Monday is afkomstig uit Amerika  

Ook Cyber Monday komt, net als vele andere tradities, uit Amerika. In de afgelopen jaren hebben veel andere landen het evenement overgenomen. Cyber Monday is een term voor de maandag na het Amerikaanse Thanksgiving. Amerikanen vieren Thanksgiving op de vierde donderdag van november. Op deze dag staat het samenzijn met familie, een traditioneel diner met kalkoen en Amerikaans voetbal centraal.

Speciale online aanbiedingen tijdens Cyber Monday     

Cyber Monday is bedacht door marketingbedrijven, omdat zij graag wilden dat klanten meer online gingen shoppen. De term Cyber Monday is voor het eerst gebruikt in 2005 door de zakenvrouw Ellen Davis.

Wat bijzonder is aan Cyber Monday is dat de speciale aanbiedingen – wat de naam ook doet vermoeden - alleen online beschikbaar zijn. Dit digitale shopping event is flink gegroeid de afgelopen jaren en in de USA is het inmiddels groter dan Black Friday. 

Cyber Monday bij JYSK

CYBER DAYS bij JYSK

Bij JYSK vieren we ook Cyber Monday. Je profiteert maar liefst drie dagen van speciale aanbiedingen in onze online shop, vandaar dat wij het event Cyber Days noemen. Meld je aan voor onze online nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van alle aanbiedingen en klaar zit om lekker online te shoppen! Cyber Monday valt dit jaar op 29 november 2021. De aanbiedingen tijdens Cyber Days bij JYSK gelden van maandag 29 november tot en met woensdag 1 december 2021.

Bekijk alle online only artikelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief 

Enjoy your Cyber Monday shopping!