Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Creëer een Nordic Mood in je slaapkamer

Creëer een Nordic Mood in je slaapkamer

Datum:

Categorie: Inspiratie, Slapen

Tags: Inspiratie, Slaapkamer

Na een lange en uitzonderlijk hete zomer, beginnen sommigen van ons nu te verlangen naar wat koele dagen. Met onze nieuwe Nordic Mood collectie verwelkomt JYSK de eerste herfstmaanden met producten die een sfeer van rust, ontspanning en beschouwing uitstralen. De nieuwe Nordic Mood collectie moedigt je aan om lekker in bed te blijven liggen en je gedachten eens te laten afdwalen.

De nieuwe collectie focust op verschillende soorten textiel, zoals comfortabele bedlinnen, zachte vloerkleden, mooie sierkussens en warme plaids.

 

 

Daarnaast vind je ook een stoere bijzettafel en een schattig licht opbergdoosje. De kleuren zijn afgezwakte blauw- en grijstinten; deze creëren een harmonieus interieur en nodigen uit om lekker te relaxen na een lange dag of een zware week.

 

De producten passen bij elkaar, maar je kunt ook makkelijk één van de items afzonderlijk toevoegen aan je bestaande interieur.

De artikelen uit de nieuwe Nordic Mood collectie worden gepresenteerd op een speciale plek in onze winkels om je te inspireren. Dit benadrukt het ontwerp en de manier waarop de producten in elkaar overgaan en elkaar aanvullen.

De producten zijn beschikbaar vanaf 29 augustus 2018, zowel online als in de winkels.

Over de Nordic Mood collectie

Vier keer per jaar kiest ons ervaren designteam producten uit waarmee ze een trendy collectie samenstellen onder de naam ‘Nordic Mood’. De Nordic Mood collectie is tijdelijk beschikbaar.