Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg

Meubelweek | 20-60% korting op alle indoor meubelen

5 tips voor het zomerklaar maken van jouw balkon

5 tips voor het zomerklaar maken van jouw balkon

Datum:

Categorie: Tuin, Inspiratie

Tags: Outdoor, Balkon, Tuinaccessoires, Tuinmeubelen

Heb jij een balkon en weet je niet zo goed hoe je jouw balkon leuk kunt inrichten? Deze 5 tips gaan jou helpen om je balkon zomer klaar te maken! Ook op een balkon kun je heerlijk toeven tijdens de warme lente -en zomerdagen, zonder dat je veel ruimte nodig hebt. 

Tuinmeubelen

Waarschijnlijk heb je beperkte ruimte op je balkon en wordt het plaatsen van een grote tuintafel met stoelen lastig. Het is daarom verstandig om, voordat je op zoek gaat naar een leuk tuinmeubelsetje, de afmetingen van je balkon op te meten. Als je balkon niet heel diep is, wil je wellicht niet een grote tafel neerzetten, omdat je anders niet meer over het balkon kunt lopen. Gelukkig heeft JYSK een aantal geschikte en mooie tuinmeubelsets in het assortiment die prima op ieder type balkon passen.

JYSK heeft een ruim aanbod bistrosets voor iedere smaak. Houd je van een romantische stijl, dan passen de FJELLERUP en STORD sets bij jou. Ga je toch eerder voor een moderne en strakke stijl? Kijk dan eens naar de HOBRO tafel met FAUSKE stoelen. Ook de THY tafel is dan wellicht jouw smaak. Het leuke van de THY tafel is dat deze in een lage variant, maar ook als bartafel verkrijgbaar is. De THY bartafel kun je dan combineren met de HIRTSHALS barstoelen.

Geef je toch meer de voorkeur aan de klassieke, Franse bistrosetjes? Kijk dan eens naar het HAFJELL bistrosetje, deze is verkrijgbaar in leuke kleurtjes!

Bistrosets

Parasol

Als je een balkon op het zuiden hebt, dan kan het best wel eens warm worden in de zomer. Als je het zelf niet zo prettig vindt om de hele tijd in de volle zon te zitten, kun je het beste een speciale balkon parasol aanschaffen. Niet alleen jijzelf bent dan beschermd tegen de zon, ook je plantjes staan in de schaduw. Bij JYSK verkopen we een speciale balkon parasol, genaamd LANGAGER.

Bloempotten

Om je balkon wat op te fleuren kun je leuke plantjes neerzetten of ophangen. Je kunt diverse kleine bloempotten plaatsen, maar ook kleurrijke bloembakken aan de rand van je balkon hangen of aan onderkant van het balkon van de bovenbuurman. JYSK verkoopt bloempotten gemaakt van kunststof, rotan, artwoord, zink of keramiek.

Opbergen

Je hebt op je balkonnetje waarschijnlijk geen speciale kast of schuurtje waar je spullen in kunt opbergen. Een kussenbox kan dan echt uitkomst bieden. Bij JYSK vind je kussenboxen in verschillende maten en gemaakt van verschillende materialen. De meeste kussenboxen zijn breed genoeg, zodat je makkelijk je tuinkussens kunt opbergen. Maar je kunt er natuurlijk ook bloempotten, potgrond, schepje en dergelijke in doen. Alle kussenboxen zijn waterdicht, dus je kunt deze gerust in de winter buiten laten staan.

Kussenbox

Sfeerbrengers

Naast een paar mooie planten, is het leuk om ook wat andere accessoires op je balkon te zetten voor meer sfeer. Zit je wel eens ’s avonds buiten? Dan is het leuk om solarlampjes neer te zetten of op te hangen. Deze lampjes laden zich op met zonne-energie en springen automatisch aan zodra het donker wordt.

Naast solarlampjes, kun je ook een mooie lantaarn neerzetten en een paar leuke theelichthouders op tafel.

Tuinaccessoires