Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Gekleurde glazen schaaltjes, kunstplanten en een kleine wandplank

3x nieuwe woonaccessoires voor het voorjaar

Datum:

Categorie: Inspiratie

De lente komt er aan en het is tijd om jouw interieur een update te geven! Met deze 3 nieuwe woonaccessoires geef je jouw huis een zomerse en vrolijke uitstraling.

Tina Nymann is inkoper bij JYSK en weet als geen ander wat een huis een echt thuis maakt. Zij is sinds 2015 verantwoordelijk voor alle woonaccessoires en decoratie binnen JYSK. We hebben haar gevraagd wat haar favoriete artikelen zijn van het nieuwe assortiment: ‘Na een lange winter is het tijd voor wat kleur in huis,’ begint Tina. 'Ik heb 3 producten gekozen die zorgen voor een vrolijk, zomers gevoel in huis.’

Kunstplant KALLE en bloempot TIM

‘Ik ben al een tijdje op zoek naar een mooie kunstplant. Ik was dan ook enorm enthousiast toen ik de kleine blaadjes en gekleurde bloemetjes van kunstplant KALLE zag. KALLE is verkrijgbaar in de kleuren rood, wit en geel. Daarnaast past de kunstbloem perfect in plantenpot TIM. Deze bloempot is ook verkrijgbaar in drie kleuren: groen, geel en grijs. Deze twee artikelen samen voegen veel kleur en leven toe in huis. Je kunt ze zowel binnen in de vensterbank als buiten op de tuintafel neerzetten. KALLE is daarnaast ook perfect voor in de badkamer of wc, aangezien de bloemen geen onderhoud nodig hebben,’ vertelt Tina. 

Kunstbloemen in verschillende kleuren in blauw, geel en grijs en groene planten


Glazen schaal JONAS

Schaal JONAS is een ander voorbeeld van een kleurrijke trend. De schaaltjes zijn verkrijgbaar in twee maten, 10 en 15 cm, en in drie verschillende kleuren: grijs, oranje/bruin en paars. In mijn ogen geeft het patroon de schaal een subtiele retro-look, waar ik erg van hou. Met deze schalen krijg je waar voor je geld: ze zijn mooi, nuttig en robuust. Het glas is doorgekleurd, dus ze kunnen in de vaatwasser zonder hun mooie kleur te verliezen. Combineer de schalen met theeglas ANDERS en je hebt een mooie, vrolijk gedekte tafel,’ zegt Tina. 

Gekleurd glas schalen en een theeglas met een dienblad en een papierhouder


Wandplank MALIK

"MALIK is een kleine rieten wandplank met heel veel mogelijkheden. Hij is slechts 35 cm breed, 45 cm hoog en 13 cm diep, dus hij past bijna overal: in je badkamer, in de keuken, in de slaapkamer of in de woonkamer. En je kunt hem voor veel verschillende doeleinden gebruiken: Het opbergen van washandjes of het uitstallen van je mooiste mokken en schaaltjes... Het voegt een gezellige sfeer toe aan je huis, dus het is zowel veelzijdig, praktisch als decoratief," maakt Tina af.

Wandplank met mok, schaal en kunstplant


Bekijk hier de favoriete dekbedovertrekken van onze inkoper voor het nieuwe seizoen. 

De nieuwe artikelen zijn online verkrijgbaar vanaf 26 januari. Je kunt vanaf woensdag 10 februari weer gebruik maken van de optie Click & Collect. Je reserveert jouw favoriete artikel online en kunt het afhalen in een JYSK-winkel.

Meer over Click & Collect

Welke van Tina's favorieten is jouw eigen favoriet? Deel het met ons in de reacties!