Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg

BLACK FRIDAY IS GESTART | KORTING TOT 70%
Vanwege het grote aantal Black Friday bestellingen, kan de levertijd langer zijn dan je van ons gewend bent
Zorg goed voor elkaar - Je kunt ook afstand houden door online te winkelen op JYSK.nl

Decoratieve vaas met grijs en wit, transparante theekop en kunstbloemen in een vaas

3x nieuwe woonaccessoires voor het najaar

Datum:

Categorie: Inspiratie

Tina Nymann is inkoper bij JYSK en weet als geen ander wat een huis een echt thuis maakt: zij is verantwoordelijk voor alle woonaccessoires en decoratie. We hebben haar gevraagd haar favorieten van het nieuwe indoor seizoen met ons te delen. 

Vaas MATHIAS

MATHIAS is een handgemaakte, keramische vaas met een speciale glazuurlaag die elk een uniek, oppervlak met structuur heeft. "Deze vaas heeft een maanlandschap-achtig uiterlijk. De vaas onderscheidt zich echt van de massa, het heeft een exclusieve uitstraling, opvallend en bijna als een kunstwerk. Je kunt de vaas als decoratiestuk op zich gebruiken of er mooie planten of bloemen inzetten. Bijvoorbeeld kunstveren KRISTOFFER", vertelt Tina. 
 

Grote kunstbloemen in een grijs met witte decoratieve vaas met een structuur oppervlak

 

Theeglas ANDERS

Theeglazen ANDERS van gekleurd glas zijn handgeblazen, stapelbaar en kunnen in de vaatwasser. "Deze glazen zijn nieuw binnen ons keukenassortiment en ik weet zeker dat ze in vrijwel elk interieur zullen passen" begint Tina. "Ze zijn zo delicaat en dun en tegelijkertijd erg praktisch. De kleuren zijn tegen elkaar uitgebalanceerd, waardoor de algehele expressie erg harmonieus is. De transparante versie heeft een groen handvat, waardoor dit glas weer goed te combineren is met de groene variant. Maar je kunt ze mixen zoals je wilt. Ik weet zeker dat ieder gezinslid een favoriete kleur heeft!" lacht Tina. 
 

Glazen theekoppen in groen, oranje en transparante kleur op een tafel met een mand

 

Kunstveer KRISTOFFER

KRISTOFFER is gemaakt van polyester en verkrijgbaar in grijs, roze en zand. Ze zijn 80 cm hoog, maar kunnen aan de onderkant gebogen worden, zodat je ze aan je eigen wensen kunt aanpassen. "Deze kunstveren zijn zo licht als veren en lijken ook op echte veren. De kleuren vullen elkaar mooi aan, met KRISTOFFER voeg je een mooie, natuurlijke en vintage look toe aan je interieur. Je kunt ze over hun volle lengte in een vloervaas gebruiken of ze aan de onderkant buigen en in een mooie vaas zetten." vertelt Tina. 

Lange kunstbloemen met een vaas naast een klein bamboe kastje

 

Bekijk ook onze favoriete nieuwe lampen en kleine meubelen voor het nieuwe seizoen.