Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Kleine wandplank met geurkaarsen, een kunstplant en een batterij lamp

3 x onze favoriete kleine meubelen

Datum:

Categorie: Woonkamer, Inspiratie

Maak kennis met ons nieuwe assortiment! Zowel design als kwaliteit zijn twee belangrijke aspecten voor Susanne Banks, onze inkoper voor kleine meubelen. Wij hebben gevraagd naar haar 3 favorieten uit ons nieuwe assortiment: "Eén van de meest interessante kenmerken die alle drie de producten gemeen hebben, is de moderne, industriële uitstraling", begint Susanne. 

Bijzettafel SQUARE en ovale spiegel PIPING

"Onze nieuwe bijzettafel SQUARE zal zeker de aandacht trekken", zegt Susanne. "Het ontwerp heeft verwijzingen naar de jaren '80 en is weer supertrendy. De vierkante vorm waaraan de tafel zijn naam dankt, de metalen snaren en het glazen oppervlak zorgen voor een coherente look die je op veel verschillende plekken in huis kunt gebruiken: in de slaapkamer als nachtkastje, in de woonkamer als bijzettafel of in de hal als kleine sidetafel", zegt Susanne. 

Hal met ovalen spiegel, bijzettafel van metaal en gelas en een zilveren vaas


"De hal is ook een perfecte plek om spiegel PIPING op te hangen. Het heeft een mooie, organische vorm die perfect contrasteert met de vierkante vorm van bijzettafel SQUARE. Maar je kunt hem zeker ook in de slaapkamer, de tienerkamer of ergens anders waar je een stijlvol accent wilt leggen ophangen", vertelt Susanne.


Wandplank PLACE ME

Wandplank met geurkaarsen, kunstplanten en een batterij lamp


"Ik vind dat wandplank PLACE ME een moderne en strakke uitstraling heeft," zegt Susanne. "Het is ontworpen door één van onze vorige stagiaires hier bij JYSK, student meubel design, Camilla Randrup Sejr. We vinden het erg leuk om te zien hoe nieuwe ontwerpers het Scandinavische design, waar we zo van houden, aanpakken. Deze plank bestaat uit een houten plaat met een petroleumkleurig laminaatoppervlak en een zilverkleurige stalen drager. Met zijn eenvoudige ontwerp kan hij in elke kamer van jouw huis passen, ongeacht de stijl.

Vanaf 26 januari zijn de nieuwe artikelen online verkrijgbaar. Je kunt vanaf woensdag 10 februari ook weer gebruik maken van de optie Click & Collect. Je kunt je favoriete artikel online reserveren en afhalen bij de JYSK-winkel. 

Meer over Click & Collect

Wat vind jij van deze nieuwe artikelen? Welke is jouw favoriet? Laat het ons weten in de reacties!