LEVERANCIERSAANBOD

JYSK kwaliteit

JYSK kwaliteit

LEVERANCIERSAANBOD

Het is voor JYSK essentieel dat onze artikelen voldoen aan onze normen en daarom selecteren wij onze leveranciers heel zorgvuldig. Al onze leveranciers dienen onze gedragscode te ondertekenen, die is gebaseerd op de richtlijnen van het BSCI (Business Social Compliance Initiative).

LEVERANCIERS

JYSK kwaliteit

JYSK kwaliteit

LEVERANCIERS

Het BSCI (Business Social Compliance Initiative) gaat langs bij onze leveranciers om te controleren of zij overeenkomstig de BSCI-richtlijnen werken. JYSK inkopers gaan ook bij leveranciers langs om de proef op de som te nemen.

KWALITEITSBORGING

JYSK kwaliteit

JYSK kwaliteit

KWALITEITSBORGING

Wanneer de artikelen bij onze distributiecentra aankomen, controleert JYSK Compliance and Quality ze opnieuw voordat ze naar onze winkels worden gestuurd.

TESTS DOOR EXTERNE PARTNERS

JYSK kwaliteit

JYSK kwaliteit

TESTS DOOR EXTERNE PARTNERS

Daarnaast voeren we in samenwerking met externe testpartners tests uit voor duurzaamheid en veiligheid. We testen bijvoorbeeld op stabiliteit en onveilige
stoffen.

BEOORDELINGEN VAN KLANTEN

JYSK kwaliteit

JYSK kwaliteit

BEOORDELINGEN VAN KLANTEN

We zorgen er ook voor dat klanten zodra de artikelen onze winkel of ons distributiecentrum hebben verlaten, gemakkelijk feedback kunnen geven als de kwaliteit niet aan de verwachtingen voldoet. Bijvoorbeeld via de klantenservice of op JYSK.nl.

Pia Westergreen

Compliance Specialist

We willen je verwachtingen overtreffen.

Bij JYSK weten we dat artikelkwaliteit voor onze klanten van essentieel belang is. In een recent uitgevoerde enquête hebben we klanten gevraagd wat ze het belangrijkste vonden als ze bij JYSK winkelden. Een van de belangrijkste factoren was een 'betrouwbare artikelkwaliteit'. Daarom staat kwaliteit en veiligheid bij ons altijd voorop, vanaf het moment van leveranciersselectie tot het punt waarop klanten artikelen ophalen en thuis gaan gebruiken.  

Pia Westergreen

Compliance Specialist

Eenvoudige platte verpakkingen

Uit klantenquêtes is ook naar voren gekomen dat onze klanten het zeer op prijs stellen als ze onze artikelen gemakkelijk, snel en met minimaal gedoe zelf in elkaar kunnen zetten. Hier staan wij natuurlijk volledig achter.

Een bijkomend voordeel van platte verpakkingen is bovendien dat we de kosten zo laag kunnen houden en vervoer naar huis gemakkelijker is.

We werken dan ook constant aan manieren om dit te optimaliseren: van de verpakking tot de montagehandleidingen. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat de tijd tussen uitpakken en uitrusten op je nieuwe bank zo kort mogelijk is.

{"items":{"5efdb4c5-b954-4f1d-b445-00fe5c261469":[{"x":0,"y":0,"width":1,"height":16},{"x":1,"y":0,"width":1,"height":16},{"x":2,"y":0,"width":1,"height":16},{"x":3,"y":0,"width":1,"height":16},{"x":4,"y":0,"width":1,"height":16},{"x":0,"y":16,"width":5,"height":12},{"x":0,"y":28,"width":5,"height":12}]},"settings":{"5efdb4c5-b954-4f1d-b445-00fe5c261469":{"always_show_resize_handle":false,"float":false,"cell_height":50,"height":0,"vertical_margin":0,"width":"5","field_id":"5efdb4c5-b954-4f1d-b445-00fe5c261469","cellHeight":50,"verticalMargin":0,"alwaysShowResizeHandle":false,"itemClass":"grid-stack-item","placeholderClass":"grid-stack-placeholder","placeholderText":"","handle":".grid-stack-item-content","handleClass":null,"auto":true,"minWidth":768,"staticGrid":false,"_class":"grid-stack-instance-3679","animate":false,"resizable":{"autoHide":true,"handles":"se"},"draggable":{"handle":".grid-stack-item-content","scroll":false,"appendTo":"body"},"disableDrag":false,"disableResize":false,"rtl":false,"removable":false,"removableOptions":{"accept":".grid-stack-item"},"removeTimeout":2000,"verticalMarginUnit":"px","cellHeightUnit":"px","disableOneColumnMode":false,"oneColumnModeClass":"grid-stack-one-column-mode","isNested":false}}}