Click & Collect

Prijsgarantie

Gemakkelijk ruilen

Alleen deze week nog krijgt u bij elke besteding van €25 in de JYSK winkel, een kortingsbon voor een dag onbeperkt Tikibad voor maar €10 p.p.!

Meer informatie

Tuintafels

Tuintafels

Tuintafels voor elke smaak

Als de zomer aanbreekt, is het weer tijd om de tuin als een extra woonkamer te gebruiken. Wat is er nou fijner dan op een warme zomeravond buiten te eten? Voor gezinnen die samen buiten eten, is de tuintafel een centraal meubelstuk. Bij JYSK hebben we tuintafels in verschillende afmetingen en designs. We hebben zowel ronde als vierkante tafels en u vindt altijd een exemplaar dat bij uw terras past.

Onderhoudsvrije tuintafels

Bij JYSK hebben we tuintafels van enorm veel verschillende materialen, zoals hardhout, kunsthout, metaal, glas, fiberstone en kunststof. Bij het kiezen van het materiaal kunt u zich afvragen of u een tuintafel van onderhoudsvrij materiaal wilt, zoals kunststof of kunsthout, of dat u klassieke houten tuinmeubelen wilt, die een beetje onderhoud vereisen. Met de eenvoudige adviezen van JYSK is het onderhoud echter snel gebeurd en weet u zeker dat uw houten tuinmeubelen mooi blijven. Lees hier hoe u uw tuinmeubelen onderhoudt.

Combineer uw tuintafel met de juiste tuinstoelen

Bij het kopen van een tuintafel is het belangrijk om er een te kiezen die bij uw tuinstoelen past, zowel wat betreft de hoogte en breedte als het uiterlijk. Als u ook nieuwe tuinstoelen wilt kopen, dan hebben we uiteraard een ruim assortiment. U kunt ook kiezen voor een tuinmeubelset, die de tafel combineert met bijbehorende stoelen.

Tafels - Artwood