Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg

Wat is jouw JYSK Favourite? Stem en win een cadeaukaart t.w.v. €250. Stem en win

Dekbedovertreksets - Kinderen

Kleurrijk beddengoed fleurt kinderkamers op

Wanneer kinderen een bepaalde leeftijd bereiken, worden ze zich er vaak heel bewust van hoe hun slaapkamer eruitziet. Hierbij speelt hun bed en vooral ook het beddengoed een belangrijke rol.

Bij JYSK hebben we beddengoed voor kinderen met verschillende patronen en motieven, zodat u iets kunt kiezen dat overeenkomt met de interesses en smaak van uw kind. Jongens willen vaak het liefst blauwe, zwarte en groene kleuren en motieven met auto's, piraten en voetbalclubs, terwijl meisjes doorgaans meer houden van lichtrode en paarse kleuren en motieven zoals dieren, hartjes en prinsessen. Soms is het ook net omgekeerd. Maar of uw kind nu van tekenfilms, voetbal of muziekidolen houdt, bij JYSK vindt u het beddengoed dat u zoekt.

Als u kinderbeddengoed koopt, kunt u eventueel ook investeren in een laken met een mooie kleur. Zo wordt de slaapplek van uw kind nooit vervelend.

Bij JYSK heeft al het beddengoed voor kinderen het milieu- en gezondheidskeurmerk Oeko-Tex. Bovendien kan al het JYSK-beddengoed voor kinderen in de machine worden gewassen.

ONTVANG €5 KORTING OP JE VOLGENDE WINKELAANKOOP*

Visa Mastercard