Click & Collect

Prijsgarantie

Gemakkelijk ruilen

Alleen deze week nog krijgt u bij elke besteding van €25 in de JYSK winkel, een kortingsbon voor een dag onbeperkt Tikibad voor maar €10 p.p.!

Meer informatie

 

Is uw matras te oud?

Alles wat u moet weten over matrassen.

BASIC, PLUS, GOLD of PRICE STAR

Wat zou u kiezen?

Nuttige informatie over dekbedden

Tips voor het onderhouden van uw dekbed.

Nuttige informatie over kussens

Vindt het kussen dat geschikt is voor u.

Experts op slaapgebied

JYSK heeft een uitgebreide keuze in matrassen, dekbedden, kussens en beddengoed, zodat u altijd iets zult vinden wat bij uw manier van slapen past – en altijd voor een redelijke prijs.

Onze serie matrassen heet DREAMZONE en de matrassen zijn leverbaar in de uitvoeringen BASIC, PLUS of GOLD. Met BASIC hebt u een goede matras voor een goede prijs. Met PLUS krijgt u extra comfort en kwaliteit. En GOLD is absoluut de beste kwaliteit die er te koop is.

Als experts op slaapgebied willen we u helpen met het vinden van het juiste matras en dekbed. Neem een kijkje in onze matrasgids, waar wij tips en adviezen geven om het juiste matras te kiezen. Een goede nachtrust is van vitaal belang voor uw gezondheid en welzijn - het juiste matras kan hierbij helpen.

JYSK is partner van toonaangevende fabrikanten om u de grootste selectie van hoogwaardige dekbedden en kussens op de markt te bieden. Daarom raden wij u aan onze gids te lezen zodat u het juiste dekbed kunt kiezen. U vindt er ook tips voor het onderhoud van uw dekbed en een toelichting op het verschil tussen dons, veren en synthetische vezels.